Monday, November 9, 2009

Paaaaaaaarty.

Finally, the weekend i've been waiting for. Thanks to Wa of Stonebay, yang akhirnya memberi green light untuk aku turut menyibuk di tour mereka kali ini. Wkwkwkwkwkw (gelak virtual cara Ronni the bassist). What more could you ask for, a weekend at the beach, with cool bands onstage, unlimited BBQs, FREE accommodation in one of the best resorts in Malaysia? It was heaven, to tell the truth. Thanks to Xfm as well for the lovely party (err, party? I think).

This time aku rasa mcm malas sgt nak tulis. So aku post gambar je la. Thanks to adikku Iera, aku ada camera nak post. Ehehe. Tp sori la, aku tak tau apsal dia blur lepas upload. Cis dale betul. Ah well.

Aku taknah lagi post gamba keta aku. Hi ppl, meet THE BUM. XD

Ketika baru sampai di Impiana Cherating. Penat sial.


"luahkan jangan simpan dalam hati... boleh cerita di kedai kooopi." - Malique ft. Salam.

Afiq the drummer muka blur.

Nice bed. :D

The interiors. Sweet.


Katil aku ngam² tepi tingkap. The Greatest View from heereeee~~

Perfik. :D

The scent. Lama tak bau laut.

Wa tayang skill. Apparently suma pancit, setelah game 15 minit. Hape daa. Tak rock langsung.

Stage, before the mayhem (konon)

Me, teching.

Wa: "Apsal keluar bunyi pom pom pom?" Aku: "Kau pakai pickup besi rupanya.. patutlah.."

Stoneboys. Ehehe.

Monoloque, monochrome.

Mister Kadak of Butterfingers.

Jarrod's the man!

Ijoo.

Sam of Bunkface. Singing about some prom queens. Or just one.

Cibai betui, dah pakai Gibson dah budak2 nih. Cis.

Cik Ana Raffali. Budak2 ni masih jeles kenapa dia boleh tegur aku ja, bukan diorg. Lolz.

Yuk, yuk yuk kita bergoyengggggg! Altimet.

Set yang best. Ultimate Altimet.

The Horns

Pelawat. eh, silap, Pesawat. XD

Camel dengan tele Warmoth dibeli dari Andy FP.

"Kan ku cariii konklusiiiiiii...." - Noh Hujan.

Noh dan Izzat dah gila.

Izzat Auburn/Hujan. Hantu bass.

Wa@Ashroff. Winding some blues with his Gibson Les Paul BFG.

Pulang. Sigh. Welcome back to reality.

Maka, berakhirlah sudah satu weekend yang best. Dan lepas ni aku lagi super bizi. Next, wud be a show in Curve (15th) with Cynosure, dan 22nd with Hujan. Rock The World tak kira lagi.

.......
Aku nak weekend mcm ni lagi. T-T

Dessert bite: JAIP kecoh betul la. bajet nak jalankan tugas, tapi pilih kasih. Penakut. Nak tau lagi? PM aku.

6 comments:

Nadia said...

DEMMM IMPIANAAA CANTEK SEHHH

oh weekend yang best!
aku hepi tengok orang sume hepi.
sedangkan aku tak hepi keje skolah tak siap haha. padan muka aku.

ohai kereta 8D

El Moe de la Rocha said...

Balik cepat2. boleh gi jenjalan. hehehe~ XD

Nadia said...

akan ku tuntut acara jalan2 tu nanti, PASTI. aku bookmark entry ni khas tuntutan tersebut haha.

GigKL said...

u saw jarrod. yay

c.a.k said...

abg dah ader kereta?

El Moe de la Rocha said...

dah. korang je tanak roger2. memasing dah glamer kannnnnnnnnnn~ sentap! =p

...are you lost, or incomplete?

Custom Search