Friday, February 5, 2010

Foolish, but happy. :)

Aku sayang dia.

Even tho dari 'jauh', walaupun 'dekat'.
Even tho zahirnya lain, batinnya lain.
Even tho dia tak tahu, sebab aku simpan sorg2 taknak kasi dia tahu.

Even tho aku tahu yang somehow i'll end up hurting myself, i'll choose to be in this way.

Even tho mungkin dia rasa apa yang aku rasa, aku tak simpan apa2 harapan.

Even tho the answer wud probably be NO. A big one.

Sebab tu aku cuba happykan dia walaupun aku sendiri tak happy.
Sebab tu aku tak pernah bersungut buat apa-apa utk dia.
Sebab tu aku sanggup buat apa sahaja utk dia, sesukar mana pun condition aku.
Sebab tu aku tahan diri untuk bagi tahu apa yang aku rasa.

Biarlah.

Which, hopefully, one day dia akan sedar betapa aku sayang dia. Dia sorang je. :)


Unrequited? So be it.

:)

3 comments:

shabella! said...

youre in love is it? wish you all the best :)

El Moe de la Rocha said...

@sh.shabella: err, as stated, UNREQUITED.

so.. pepaham je la.. hehehehe. :p

naaah, shud be fine i guess. tgh emo je ni. :p

syafiq saifullah ibrahim said...

sapa moe sapaaaa?

...are you lost, or incomplete?

Custom Search