Wednesday, April 21, 2010

on the other side..

my sis keeps telling me that i should stop sucking up to people who only takes the best out of you.

sucking up, aye?

well, probably yeah. or as a twist, pleasing them would probably the relevant term.
i just can't help it (even by the repetition of that phrase), it is safe to say i am, indeed, a YES man.

here's the deal:

how will you please a mother, while you're tangled up between the real vastly-spinning mutha-fucking world, whereby you have to make ends meet to survive, and at the same time, un-neglect her.

how will you please your bloodlines, to help them whenever in need, while you yourself still getting ahold of loadsa things.

pleasing people that you would consider as families, while the truth of actually you being manipulated, to do things for them, most of the time, for fucking free.

pleasing the one you love, but at the same time, you will be in the sorest state of life.




betcha won't have no room to please yourself, let alone to have ppl to please you the way you did to them. so, scrap that.




i bet John Ondrasik has his own point when he wrote his "Superman" song ten years aback approximately.




don't worry. i love every single one of you, still. :)


dessert bite: oh yeah. i just had a good friend, among friends yang paling aku sayang, who FINALLY came up with a simple line: "tak abes abes". see? how easily ppl wud get annoyed with me, even the closest ones. takpelah yeh. sorry kalau post2 aku selama ni buat kau menyampah. aku igt, aku pegang sampai bila2 kata2 kau, sampai aku mati. :)

2 comments:

Nadia said...

kawan baik kau bagitau aku yang dia terasa gila haha. dan dia memang tau kau akan terasa ngan ayat dia. dan dia perasan yang lately korang tak tegur dah lama -- dia kata mungkin sebab kau perlukan the break and totally feel excited ngan Jakarta & Singapore, maka dia hepi dapat tau kau enjoy ngan concerts tersebut :D

in any case, kawan baik kau suruh aku, bagi pihak dia, sebab dia sorang yang sangat cowardly, untuk mintak maaf kat kau sebab tak membantu kau langsung; lagi tambah beban adalah. dan dia tau yang dia buat semua tu in full consciousness; kiranya dia tau konsekuensi ayat tu.

sekian sahaja.
semoga kau dapat kebahagiaan sooner or later. Tuhan ada bersama semua hamba-Nya :)

El Moe de la Rocha said...

uhm, okay. if so.. kalau boleh tolong sampai kan kat dia, aku takde rasa marah langsung pun kat sesiapa including dia. sebab aku tau, she got her own point, mungkin malas nak baca all the negative rants yang aku post berkali2. and aku faham, dia nak aku sedar yang i gotta quit bitching abt all these stupid things that im going through. probably nak menyedarkan aku betapa aku semakin pathetic, day by day.

and bloody yes, she's absolutely on the right side of the track. and aku sedar, yang mmg aku yang berputar pada paksi yang tak sepatutnya.

tolong bagitau dia, yang aku tak de simpan rasa apa kat dia. the last dessert bite post tu pun, sebab aku nak igt sampai aku mati, yang org yang rapat dengan aku pun, sampai masa akan fed up jugak. aku takleh nak expect the best from anyone. :)

...are you lost, or incomplete?

Custom Search