Wednesday, May 20, 2009

WTF is worng W/ME?

Fuh! Been a while since the last time I logged an entry. Haha! Superbusy wehhhh I tell you (macam la ramai yang baca lol). Nothing much, just to update something, so takla ‘kesunyian’ blog aku yang sungguh tak meriah ni. (I do not know of why to date I cannot upload any nuffnag ads. Cis, dengki ke apa??)

Ever since I’ve been assigned to Incidents team (sorta ‘promoted’, as I am not picking up any calls, but making em. Buaha!) my workflow is pretty much, I can say, stuffed up. And for that subtle, reeaaally subtle pressure, aku mula menyedari beberapa perubahan yang aku rasa.. eh, ada kena mengena ke?

-Aku makin addict pada soya. Yes braddah and sisstah, soya bean. Buktinya? Ni pun tah berapa kali makcik cleaner bersihkan ‘piramid’ atas meja aku. Hampeh. Makcik dengki!

-Rambut gugur makin kurang (I had a tremendous hair fall problem lately, but currently its recovering). Teehehehe.

-Aku sendiri rasa macam makin berisi, MACAM.

-I tend to be more boros, which aku mmg dari dulu mcm tu, tapi makin parah. Bahaya ni. Buktinya, aku main pakai beliii je apa yang aku rasa nak.

-Aku makin ketagih burger otai.

-Aku merasakan Facebooking semakin membosankan. Juga semakin benci apabila mengetahui Mark Zuckerberg (fouder of Facebook) itu sebenarnya lebih muda dari apa yang aku sangka. Nerd, young, and rich. Kenapa aku takleh jadi mcm dia? Buahaha.

-Tangan aku semakin gatal nak menggapai sebijik Gibson. Kerjakeras!!

Ohya, I’m still interested nak jual bass aku. Nak jual murah je kot. Negotiable. Yang kaler cekelat tu lah ye. Ahaha.

Apekemendeeeeee punya post ni? Pfft.


Dessert bite: err.. cudn't think of any right now.

3 comments:

Anaa said...

post yang 17 cerita dlm satu post...senang la tu wrap sume point ko..hahhaha

El Moe de la Rocha said...

hahaha. pathetic kan? :p

Nisha said...

brapa aa dijual bass gitar tu?

...are you lost, or incomplete?

Custom Search