Monday, May 25, 2009

To You Lot: USE, YOUR, GODDAMN, BRAIN.

To X'ers:

Ok, la, aku mengaku yang aku ni lembut hati, diam, senyum, sukati-ko-la attitudes and stuffs, but that doesn't mean yang aku takde hati. There ARE times, I can take any amount of "stupid-cum-lame" jokes from you, but not ALL the times. Ko nak kutuk aku, ko ada apa? I'm fucking living on my own, aku tak bergantung pada sesiapa, i got a place to stay, i got something to ride, hell yeah i can do what i want - my life is fucking full of enjoyments, and literally fun. Aku tak rosakkan hidup ko, why would you? Ko nak malukan aku depan orang, at the same time, u just don't realize how u made urself looked like a jackass weh. Aku tak bising, it doesn't mean that i can't. Aku kenal ko, it doesn't mean that i can't give you a niceeeee smack upon your face. Aku tau ko nak jadi frank whatsoever, but hey, the more 'frank' you are, the bigger 'asshole' u become. Hmm.. tika ini, tahap kesabaran aku boleh lagi la, but no definite promises yang aku boleh tahan.

USE, YOUR, GODDAMN, BRAIN.

To Y'ers:

Malas nak cakap apa dah. Yes aku tau ko sayang sgt pasangan ko tu, but wake up, just wake up. Aku ni bukan kawan yang baik nak nasihat anyone, but look, your 'tooooot' is an asshole. Belit. Ular. I know u urself know it to, but.. hell. Hmm.. suka ati la kan, ko yang pilih, bukan aku. Dulu kata.. ala, aku bukan serius pun, fine la, we'll c how, bagi can dlu tgk camne yada yada yada. Kang diri sakit, emo. (Yes, aku tau aku pun ada tendency utk jadi mcm tu.. kuikuikui) But at least, as a friend la kan, even tho i'm NOT good enough to be entitled as best-friend-of-the-year for you, still, just fucking wake up.

USE, YOUR, GODDAMN, BRAIN.


Dessert bite: post yang bosan, aku tau.

2 comments:

Gary Ooi said...

apahal ni? haha..

siapa hurt you?

hentam hentam hentam!!!

Intan Noorazlina said...

pergh..
gila pedas ni...

...are you lost, or incomplete?

Custom Search