Wednesday, May 12, 2010

A Special (and probably short..) Entry. :)

It's been twelve years, more than a decade i've known her. Probably the longest great friend I ever had.

Been thru different phases together: Primary, Secondary, College, till where I am now.

Cartoon, sketch books, manga, games, Final Fantasy, Limp Bizkit, Too Phat, Linkin Park, kad raya (yang jarang sangat aku balas, sebab aku ni memang pemalas no 1) - things we shared/discovered throughout the process of growing up. Banyak lagi, mungikin sampai aku pun lupa.

Banyak sangat bende pasal aku yang dia tahu.
And yet, aku tak sure whether aku tau banyak mende pasal dia the way she knows about me.

Banyak sangat bende yang aku buat, which aku rasa banyak kali jugak la aku hurt dia in some ways.

(And i am truly sorry for what ive done. I know how shithead i am, and can be)

But above all, i must admit, banyak jugak la good times and good things we've been.

Salah seorang dari very few people yang sangat baik hati, positif, intelligent, tak slow, and talented pernah aku kenal dalam hidup aku.


Oh shit, i gotta make this quick, sebab Manager tgh round satu office.


This post, is definitely goes out to you, NADIA NOR BT AHMAD TAUFIQ.



HAPPY 23RD BIRTHDAY.

May HE bless you my friend, and bless us all.

:)

*sila embed Miyavi - Dear My Friend/Tegami Wa Kaku Yo dalam kepala ketika anda baca post ini kthxbai. XD




dessert bite: sorry weh sebab aku tak sempat nak crop, and takde gamba dalam facebook ko yang lebih decent dari nih. hahaha. :p

1 comment:

Nadia said...

aku mahu lempang ko laju-laju, pastu buat dropkick, pastu ikat kau jadi target shooting practice, pastu --

banyak sangat perkara yang salah dalam entri ni sebenarnya;
aku rasa aku takdelah tau banyak pun,
dan kau mesti tau banyak pasal aku jugak,
dan aku pun ada sakitkan kau jugak,
aku pun shithead jugak (psh; sumorang pon sebenarnya),
aku tidak positif,
aku tidak 'tak slow',
aku tidaklah baik hati,
jauh sekali intelligent;

tapi kalau nak puji aku pun apa salahnya HAHAHA XD no lah kidding.

lama dowh weh rupanya aku dah kenal ko! GILA. serius GILA. dan aku nak ucap terima kasih sebab masih jadi kawan aku :D :D :D

dan terima kasih for the entry jugak, although aku rasa gambar 'decent' aku ada lebih dari satu kat FB...why lah whyyy =_=

lolwut.

ps : OH DAN. MENGAPAKAH KAU INGAT PASAL LAGU MIYAVI YANG ITU?! gah nostalgiaaa X'D

...are you lost, or incomplete?

Custom Search