Sunday, November 23, 2008

thrown. out.

case:

"woi moe, lagi tiga hari kawan aku nak masuk bilik atas. ko kemas la barang2 ko. sori ah, kesian lak aku tgk dia gaduh ngn family dia. tu diorg pakat nak tinggal sini. sori la susahkan ko."

what the f--****

tak susahkan aku? well thanks, dickhead. releven ke pasal kes keluarga dia ko suruh aku move out?

i had to move out in three days. f. thank god i already saved meself a backup place. but what if i hadn't? i got a shitty week, where i can't even sit down and relax without having a text msg coming asking me "apa progress??".

kariyamak. yeah, go figure.

and now this mangkuk's telling me to vacate the place, as it is for his "friends" now. ow yeah, wait, lupa pulak. kawan dia semua orang. semua orang kawan dia. well, tak guna pun aku bayar sewa bulan2. bukan aku bayar lambat pun. f, f and more fs.

dan, dia, masih buat muka lima sen.

aku tak faham la manusia macam ni. f.

nasihat aku, kengkawan, if you're getting youself a place, make sure ada hitam putih, so that when shit happens, you got a license to smack his face with it, hard.

1 comment:

The Tatie said...

life sux hun.
*pat2 kepala dia*
haha

nnt kita gi makan ice cream ok?

...are you lost, or incomplete?

Custom Search