Wednesday, April 22, 2009

ermüdet und vergeudet.

Penat sial mcm ni.


Serius penat.
Sick and tired of being wasted.

Penat dah nak kalah.
Penat dah nak cakap yang aku gagal.
Penat nak igt yang aku belum achieve apa².
Penat nak igt yang aku buat mende utk semua org, last, makan diri aku balik.


Penatsangatweh.

3 comments:

Amira said...

Hang in there cuz He really loves you.

rene said...

dah masuk 30 mcm kakak nanti baru tahu. hehe..

penat lain tak pe.. tapi jgn penat sayang kakak.. ;)

rene said...

btw adik, suka la lagu muh.. i miss him so much.. tadi baru je dia drop by and panggil nama kakak. dia dah ada keta baru...

...are you lost, or incomplete?

Custom Search