Thursday, April 2, 2009

Heads up, for the week.

It has been such a pretty busy week for me, running errands back and forth. penat gila, i must say. but, never the less.. it was fun! :)

to summarize (aku nak cepat ni, just for the heads up~!) it all, hmm.. last saturday, aku ke kuantan, teching maximus as their crew kat sure heboh tv3. follow je la kan, duduk rumah on weekends pun tak buat apa. (even tho sekarang ni dalam minda aku, solely weekends = overtime = kaya. yeaboy!). and yes, by the time aku sampai kuantan, all of a sudden aku mcm terasa.. rindu. haha. mana taknya 3 tiga tahun dalam hidup aku terbuang kat situ sial.. and of course, it does left me with such memories yang... hmm. nuff said. :) never the less, it was fun. ada juga la muka2 yang aku harap boleh nampak kat kuantan wujud depan mata. haha.

and yes, sunday went away quite fast, busy, busy day, apart from aku er.. pitam while on my way ke megamall. runner. haha. tu la ko. rehat takde, padan muka. but then i've managed to went through it.. seronok jugak aku tgk org2 kuantan ni have fun.. sampai ada yang berhujan ngn anak2 diorg sekali.. err.

and as usual, it was a hell of a monday morning. macam orang kampung aku cakap, hell break loooose bebeh (org kampung aku advance beb). did received tonnes of calls (pagi senin ni stendet la, semua benda boleh jadi masalah). had a short chat with mandeep, abt newcomers.. demit. bila la budak baru nak masuk, tak sabar nak buli suh amik calls (padahal tak sedar, yang diri sendiri pun sama jugak newbie, cam haram). yes, my job is to deal with all kinds of peoples. ada seorang customer ni la.. bernadette robinson, i think by far, she's one of the most patient customer. haha. dekat 40 minit jugak la aku on the phone dgn dia. kesian, sebab dah berminggu2 request dia tak berjalan pun. haha.

tu mat saleh, bayangkan kat malaysia ni. requisition kalau pending sehari pun dah start maki hamun. betapa sabornye mereka ni.

and yes, baru jumpa izuan (of auburn) semalam. and yes, bulan ni, diaorang ada dua show.. satu kat Istana Budaya, satu di JB. dan yeah, again aku terpanggil untuk menjadi tech sekali lagi = jalan2 secara free. haha! sweeeeet. mmg gila kerja sial aku skang ni.


and owh, lupa. on satruday night.. i did something which is truly.. unbelievable, even tho, ive been thinking of doing that for like, more than a year, totally. well, never the less, it was such an honest one, and i'm glad, i finally did that. and yes, what ever may, i'd take it all. sebab aku tau apa yang aku buat tu bukan a fake move or temporary flash thought yang sekali lalu, sebab dah lama beku kat otak. and finally aku spill it out. well, at least aku buat! whew! kudos to myself.. nuff with that.

nvm. i'm now patiently waiting for the best to come. Istana Budaya! JB! haha.. hereeeeeee i come!

bila la aku nak start projek aku sendiri pulak? babih. aku nak SG sebijik cecepat. harta pun makin terkikis ni.





and yes, that, was fast. TBC!

2 comments:

pije said...

:)
macamana jumpa link pegi blog saya ni.
damn.
malu i tau.
hahah

El Moe de la Rocha said...

haha.
its on your myspace, pije.
oooh i how loooove the wonder of blogging world. ;p

...are you lost, or incomplete?

Custom Search