Wednesday, April 8, 2009

haiiiiiii.. *geleng-geleng kepala*

Adalah juga seorang kawan aku ni (jantina: lelaki). Tak ada apa sangatlah nak cakap, cuma.. aku hairan akan sesuatu:

Perluke dia buzz semua orang yang rasa2nya profile mespes/fesbuk mereka menunjukkan bahawa mereka ni photographer? Dan mungkin hobi kawan aku (see, baik betul aku ni, still boleh anggap dia kawan), untuk mengomen segala karya photographer (siap mengutuk tu tak boleh belah). Dan to my non-amazement, bagi aku yang mmg bahawasenye aku mengaku aku takde kamera canggih pun, karya dia.. tak ada lah gempak sgt. kalau boleh sampai tahap suku Encik KukuBesi tu memang aku boleh salute.

Ini?

Err.

Biorlah. hobi dia.





Oh ya, aku nak mengumumkan bahawasanya aku nak jual bass aku.



Ni bukanlah gambar sebenar bass aku, but I can assure you, its the same model. Cuma pickguard dia pelik sikit. American custom made, 4 strings, maple neck (body aku tak pasti, mungkin dari kayu alder). Aku sayang bass ni, sebab dia mampu untuk membuatkan anda kelihatan macho ketika beraksi dengannya, walaupun muka anda di tahap selipar jepun di skala kehensemannya (sambungan penuh emosi) seperti aku.

Berminat? Sila buzz segera.

Oh lupa.

Model dia: Peavey Patriot Series. Ambik. Haha.

3 comments:

bzulika said...

why are u selling ur bass? i know u made it obvious in ur previous posts yg hang telah pun terkikis harta, but i thought u loved ur bass? sayangnyaa.

pije said...

haah.
why?

El Moe de la Rocha said...

yes i do, but it's all for a greater purpose: to own a brand nu, shiny, sparkling Gibson SG.

:p

and, yeah, it depends.

...are you lost, or incomplete?

Custom Search